Fără zahăr • Gust plăcut de mentă
Tolerabilitate bună

lnformații pentru pacient

Cum apar inflamațiile in cavitatea bucală și faringiană?

lnflamațiile în cavitatea bucală și faringiană sunt provocate de agenți patogeni ca bacteriile, virușii sau fungii, mai ales în cazurile în care capacitatea de apărare a organismului (de exemplu în cazul unei răceli) este scăzută. De asemenea iritația mecanică produsă prin proteze dentare sau printro igienă orală deficitară poate afecta mucoasa bucală, favorizând pătrunderea germenilor. Tabloul clinic este reprezentat de hipersensibilitatea și înroșirea mucoaselor însoțite de senzație de durere în gât, dif icultatea de a înghiti și răgușeală.


Trachisan® comprimate de supt

Combinația de substanțe active conținute în Trachisan® comprimate de supt posedă atât proprietăți antibacteriene cât și de scădere a intensității durerilor, care în scurt timp conduc la o îmbunătățire a simptomelor. Componentele tirotricină și clorhexedină dispun de un larg spectru de acțiune antimicrobiană si de aceea sunt indicate pentru tratamentul infecțiilor. Durerile din cavitatea bucală și faringiană apărute din cauza inflamațiilor sunt calmate prin componenta analgetică lidocaină.


Tolerabilitatea bună - un factor important

Substantele active prezente în Trachisan® comprimate de supt sunt în general bine tolerate și nu conduc la lezarea mucoasei bucale și faringiene, dacă se administrează conform prescripției. Reacții de hipersensibilizare sau alte reacții nedorite produse de Trachisan® comprimate de supt nu au fost semnalate pȃnă în prezent decȃt în cazuri rare. Trachisan® comprimate de supt are un gust răcoritor și este ușor de administrat.


Combate mirosul neplăcut din gură

Deseori inflamațiile din cavitatea bucală și faringiană sunt însoțite de un miros neplăcut. Trachisan® comprimate de supt înlătură mirosul neplăcut datorită prezenței uleiului de mentă, conferind o respirație proaspătă. Trachisan® comprimate de supt nu conține zahăr, protejând astfel dinții și prevenind apariția cariilor.