Fără zahăr • Gust plăcut de mentă
Tolerabilitate bună

Despre
Trachisan®

Este un preparat bine tolerat care conține substanțe active indicate pentru tratamentul inflamațiilor din cavitatea orală și faringiană și a simptomelor asociate.

Bine de știut ...

Durerile de gȃt se manifestă de obicei prin înroșirea mucoasei bucale și faringiene, durere și tumefiere. La acestea se adaugă frecvent dificultate la înghițire, iritație și durere în timpul vorbirii.

lnformații
pentru pacient

lnflamațiile în cavitatea bucală și faringiană sunt provocate de agenți patogeni ca bacteriile, virușii sau fungii, mai ales în cazurile în care capacitatea de apărare..


Despre Trachisan®

Medicul dumneavoastră v-a recomandat Trachisan® comprimate de supt pentru tratamentul durerilor în gȃt?

Este un preparat bine tolerat care conține substanțe active indicate pentru tratamentul inflamațiilor din cavitatea orală și faringiană și a simptomelor asociate.

lnflamațiile pot fi cauzate de agenți patogeni sau alți factori. Simptomele care apar sunt hipersensibilitatea și înroșirea mucoasei bucale și faringiene, precum și senzația de durere în găt, dificultate la înghițire și răgușeală.

De aceea este important să combateți agenții patogeni care cauzează inflamația și să dispară durerea. Combinația de substanțe active continute în Trachisan® comprimate de supt deține proprietăti bactericide și de calmare a durerii, care ameliorează simptomele.

Trachisan® comprimate de supt nu conține zahăr și de aceea previne apariția cariilor.

Preparatul poate fifolosit cu precauție și de către diabetici; cantitatea de substituent de zahăr (sorbitol) (0,68 g) per comprimat este echivalentă cu 0,057 unităti de pâine.

Va dorim însănătoșire grabnică!

Nu lăsați preparatul la îndemăna copiilor!