întrebare-rãspuns

Pentru tratamentul inflamatiilor si infectiilor cavitatii orale si faringiene precum: stomatita, gingivita, paradontoza, faringita si alte afectiuni, care conduc la probleme cu inghititul.

De regula simptomele inflamatiilor dispar dupa citeva zile de administrare, insa pentru intarirea tratamentului se recomanda administrarea preparatului pentru inca 2-3 zile. Daca dupa 5 zile de tratament nu simtiti efect de insanatosire, este necesara consultatia medicului.

TRAHISAN se recomanda in utilizare de la virsta de 4 ani,din motiv ca comprimatele Trachisan sunt necesare de a fi neapărat supte!

TRAHISAN nu contine zahar, din acest motiv utilizarea preparatului nu duce la dezvoltarea cariilor deaceea se permite administrarea preparatului pacientilor cu diabet zaharat.

Pentru o acțiune efectivă și de lungă durată asupra microorganismelor ce au cauzat inflamația, comprimatele Trachisan vor fi neapărat supte! Pentru a nu îndepărta medicamentul de pe mucoasa gîtului, se recomandă evitarea consumului de lichide și alimente timp de 30 de minute după dizolvarea comprimatului.

Puneți o întrebare