Tratamentul eficace al gâtului la copii

Atunci când copilul s-a îmbolnăvit, cu cît medicamentul administrat este mai simplu și mai accesibil, cu atât efectul va fi mai mare.Deaceea, în caz de durere în gît soluția ideală vor fi pastilele pentru resorbție. De aceea, de mai mulți ani în țările europene, pediatrii recomandă , în caz de dureri gât și alte simptome neplăcute, să înceapă imediat administrarea de comprimate Trachsan. Este suficient să se dizolve un comprimat - și efectul este imediat vizibil!

Comprimatele de supt Trachisan cu acțiune antiseptică, antimicrobiană și analgezică Comprimatele de supt Trachisan cu acțiune antiseptică, antimicrobiană și analgezică

Trachisan – comprimate mentolate pentru copii, în caz de dureri în gît. Comandați chiar acum!

În compoziția medicamentului intră 3 componente bine-cunoscute științei:

  • ● Clorhexidina - un antiseptic cu spectru larg;
  • ● Tirotricina combate infecția;
  • ● Lidocaina ameliorează instantaneu durerea la înghițire.

Astfel, comprimatele pentru resorbție de la Trachisan efectuează concomitent trei acțiuni atît de necesare în caz de dureri în gât: antimicrobiană, dezinfectantă și analgezică. Medicamentul a fost testat pentru siguranță, deci este recomandat copiilor de la vîrsta de 4 ani - de îndată ce învață să absoarbă pastila. Spre deosebire de multe alte pastile pentru gât, Trachisan are o aromă plăcută de menta, care îi va plăcea copilului!